Brisanje naloga je trajno. Brišu se:
- profil, email, telefon i podaci o nalogu,
- vaši poslovi i prijave na poslove,
- slike rada i profilna slika,
- recenzije o vama i uređaje za push obavještenja.
Recenzije koje ste vi ostavili drugima ostaju, bez vašeg imena.
Poslaćemo link na taj email. Brisanje se izvršava tek kad kliknete link.